Het worden (h)eerlijke feesten.

Geen zin om in de rij aan te schuiven tijdens de drukke feestperiode? Zin in (h)eerlijk vlees tijdens de eindejaarsfeesten? Stel jouw feestpakket samen.

De dagen korten in. Het einde van het jaar nadert. En de feestdagen dus ook. Daar hoort natuurlijk (h)eerlijk vlees bij. Met Deel een koe reserveerden we enkele koeien, varkens en kippen voor jouw feestpakket. Lokaal gekweekt met respect voor het dier en met een eerlijke prijs voor onze boeren. Opgelet: op is op, zo gaat er zeker niets verloren.

Vul hieronder je feestpakket met de delen die je wenst. Bestellen is mogelijk tot en met zaterdag 11 december. Wij versnijden het vlees één dag voor levering. Jouw vlees wordt vacuüm verpakt en gekoeld aan huis gelever. Kies voor vrijdag 17/12 of zaterdag 18/12. Levering in heel België en Nederland. Bewaar jouw vlees in de diepvries tot de dag van het feest. Ons vlees bevat geen water of andere additieven. Hierdoor verliest het niets van z’n kwaliteit door het in de diepvries te bewaren.

Heb je een bepaald gerecht in gedachten waarvan het vlees niet in ons aanbod staat? Stuur een e-mail naar info@deeleenkoe.be en dan kijken we wat mogelijk is. Wij van deeleenkoe.be wensen je smakelijke feestdagen en een gezond en (h)eerlijk 2022.

Maak hier uw keuze

Waarom uw feestpakket bestellen bij deeleenkoe?

  • Vers en 100% puur vlees
  • Recht van de lokale boer
  • Met respect voor het dier en de natuur
  • Gekoeld en vers bij u thuis geleverd
  • De smaak van vroeger, de kwaliteit van vandaag

Vragen

Hebt u vragen of opmerkingen?

Contacteer ons via info@deeleenkoe.be.